ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Γεύσεις πάνω στο κύμα

Το εστιατόριο ΔΗΜΟΡΙΡΙ ιδρύθηκε την δεκαετία του 1960 στην παραλία του Ρίου Πατρών, από τον αείμνηστο Δημοριγόπουλο και από τότε λειτουργεί συνεχώς, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Για το λόγo αυτό η συγκεκριμένη περιοχή , η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες περιοχές της Πάτρας για φαγητό διασκέδαση και μπάνιο ονομάστηκε παραλία Δημορηγόπουλου.


Tον Ιούλιο του 2000 άλλαξε η ιδιοκτησία του εστιατορίου, αγοράστηκε από τους κληρονόμους του Δημορηγόπουλου από τον σημερινό ιδιοκτήτη κο Ζησιμόπουλο Θεόδωρο ο οποίος ονόμασε το εστιατόριο ΔΗΜΟΡΙΡΙ, που ήταν τον χαϊδευτικό παρατσούκλι του αείμνηστου Δημορηγόπουλου αφού πλέον είχε ονομαστεί όλη η ευρύτερη περιοχή ως "Δημορηγόπουλου".


Η επιχείρηση είναι εστιατόριο Α κατηγορίας που σερβίρει χειροποίητους μεζέδες,φρέσκο ψάρι και θαλασσινά και γεύσεις από την ελληνική αλλά και μεσογειακή κουζίνα. Όλες τις ώρες τις ημέρας σε ζεστή και καλαίσθητη αίθουσα 230 τ.μ. δίπλα στην θάλασσα και με θέα τον Πατραϊκό κόλπο αλλά και την γέφυρα Ρίου Αντίρριου Επιπλέον η επιχείρηση διαθέτει χώρο 90 τ.μ πάνω στην παραλία όπου αναπτύσσει τραπεζοκαθίσματα κάτω από ομπρέλες , ενώ για την περίοδο του καλοκαιριού έχει τοποθετήσει και ξαπλώστρες, οι οποίες παρέχονται δωρεάν στους λουόμενους πελάτες της

4500

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

2620

ΥΛΙΚΑ Α ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

184

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΨΑΡΙΩΝ

30

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ